ОБРАД: 23. јула Крагујевац ће бити епицентар спорта у Србији

Дан који никако не треба  пропустити у Kрагујевцу је 23 јул 2015.  , његови поподневни сати биће крцати догађајима који ће нас учинити епицентром дешавања Србије,и то периоду од 17 часова па све до дубоку у ноћ.

Шта вам то примепремамо?

Фантастични млади људи  из четири омладинске организације нашег града(IASC,AEGE Groupe,NGO Interaktiv,Klub za Mlade Knjeginja ljubica,) су уз подршку Града Крагујевца успели да у јако густој конкуренцији кроз различите пројекте у наш град током читавог јула угосте више од 120 младих људи из читавог света.

Истог дана на кошаркашким теренима великог парка започиње европско универзитетско првенство у баскету 3X3.У организацији Универзитеског спортсог савеза Крагујевац.

Градска управа се одлучила да  енергију коју донесе ови млади људи као искуство о Kрагујевцу које ће понети назад у своје земље ставимо у најбољи могући оквир.

    Распоред:

ü Спортски терени Великог парка 23.07. Свечано отварање Универзитетско     првенства европе у баскету 3X3.

ü Сала скупштине град 23.07 од 20 часова – Пројекција филма младих из градова Сирена и Крагујевца у оквиру програма Ерасмусплус

ü Плато испред скупштине града 21 час  - Лампиони изнад крагујевца,гости  Kрагујевца ће пуштати у небо сјајне летеће лампе.

 

ü Кнежев Арсенал - чаурница 22 часа – концерт Charas,DJ…