Otvoren konkurs Novak Đoković fondacije za projekte u 2018. godini

Novak Đoković fondacija je raspisala Konkurs za proširenje kapaciteta predškolskog obrazovanja u Srbiji za 2018. godinu. Fondacija će u narednoj godini pomoći adaptaciju i rekonstrukciju institucija koje se bave obrazovanjem dece uzrasta od jedne do šest godina.

Pravo učešća na konkursu imaju sve predškolske institucije, lokalne samouprave i organizacije civilnog društva registrovane u našoj zemlji, a fondacija će razmatrati isključivo predloge koji se odnose na proširenje kapaciteta predškolskog obrazovanja, i to na teritoriji opštine iz koje se konkuriše.

Radujemo se novim idejama i predlozima za unapređenje uslova predškolskog obrazovanja, kako bismo zajedničkim snagama deci u Srbiji omogućili što bolje uslove odrastanja i razvijanja svojih potencijala i talenata, kao i da imaju srećno i zdravo detinjstvo“, istakla je Gorana Džuža Jakovljević, menadžerka projekata Novak Đoković fondacije.

Predloge projekata je moguće dostaviti i-mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili poštom na Novak Đoković fondaciju, Bulevar Mihajla Pupina 10a, 11070 Beograd, sa naznakom za konkurs.

Krajnji rok za dostavljanje predloga je 1. decembar 2017, u 17 časova, i prijave pristigle nakon tog roka neće biti razmatrane.

Više informacija o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na sajtu Novak Đoković fondacije, odnosno na sledećem LINK-u.